”Onko mahdollista tilata Raumam Boja – huivia?”

17.1.2012

Boja – huivin kysyntä markkinoilla kasvaa. Huivien tarjonta ei riitä tällä hetkellä vastaamaan kysyntään. Lukuisten ostotarjousten takia selkeytämme asiaa kaikille.

PÄÄTTY AST!

Me säännöstelemme tarkoituksella huivimäärää. Ehkä se on osaksi juuri sen vuoksi niin haluttu, koska lähes kaikki sitä kantavista henkilöistä on aktiivisia kannattajia jotka tukevat äänekkäästi joukkuetta loppuun asti. Voidaan jopa varovasti väittää huiville kasvaneen ohut brändi.

Lisäksi huivin ainoina väreinä olevat klassiset sininen ja keltainen edustavat Lukkoa, Raumaa ja ennen kaikkea perinteitä.

Meillä ei ole tarkoituksena myydä sitä kaikille haluaville. Huivit eivät ole meille bisnes. Tarkoituksena on myydä sitä Lukon kannattajille, jotka osoittavat Raumam Boikien seurassa periksi antamatonta asennetta kannattamiseen.

Myymisen lisäksi voimme lahjoittaa huiveja myös vaatimattomana osoituksena arvokkaasta työstä raumalaisen kiekkokulttuurin tai vastaavasti Raumam Boikien hyväksi.

Kun kasvot jäävät mieleemme, tulemme kaupittelemaan huivia varmasti myös sinulle ennemmin tai myöhemmin. Tervetuloa seuraamme jälleen lauantaina LUKKO-TPS – matsiin!

”Yhdessä ylpeänä!”

Raumam Boja

2 vastausta artikkeliin ””Onko mahdollista tilata Raumam Boja – huivia?”

  1. mitä toi raumam boja huivi maksaaa? mää voisi ostaaa sen ja aina tukemassa omia loppuunasti, kun tulen hallille! 🙂

  2. heps!!mitä huivi maksaa??jos ei kauheen kallis, niin mul ja tilaukseen…nähdään hallilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *