Satakunnan heimotaisto

13.1.2012

Paikkana: Täpötäysi Tuhtitupa, Hallinmäentie 1

Sen aika on jälleen! Satakunnan kiihkeä paikalliskamppailu on koittanut!

SATAKUNTA ON SINIKELTAINEN!

Lukko ja Ässät lähtevät illan kamppailuun erilaisista lähtökohdista. Ensinnäkin SaiPa teki retken länsirannikolle. Porissa riitti pelkkä kääntyminen ja 3 pistettä hyppäsivät reippaasti kyytiin. Raumalla SaiPa joutui toteamaan, etteivät kaikki satakuntalaiset joukkueet ole yhtä helposti kaadettavissa.

Jos joukkueita verrattaisiin juniin, kulkisivat ne eri suuntiin mutta samalla nopeudella. Jos joukkueet kuviteltaisiin lentokoneiksi, olisi toinen laskeutumassa ja toinen lisäämässä korkeutta. Jengien itseluottamuksen kokoa kuvailtaessa lyhyesti toisesta tulee mieleen ”vuori” ja toisesta pikemminkin ”kivi” tai ”kivenmurikka”.

Raumam Bojilla on jälleen kaveripeli ja aktiivisten boikien määrä menee varmasti toiselle sadalle. Meneekö 200 rikki, sen päätät sinä! Tervetuloa pitämään hauskaa seuraamme ja tukemaan joukkuetta loppuun asti! ”PÄÄTTY AST”.

Pidäthän joka tapauksessa Satakunnan SINIKELTAISENA!

Vastakkainasettelujen aika ei ole ohi:

Me vs. He
Lukko vs. Ässät
Rauma vs. Pori
Oikeaan suuntaan kulkeva juna vs. Väärään suuntaan kulkeva juna
”Ottakaa mutkin kyytiin!” vs. ”Juna meni jo…”
Vuori vs. Kivi
Boja vs. Dataljoona
Boja-huivi vs. Data-huivi
”Päätyyn asti!” vs. ”Periksi ei anneta aina!”
Hyvä meininki vs. Nahkaräpylät
Voitto vs. Tappio

KAIKKI TIET VIEVÄT ÄIJÄNSUOLLE! SIELLÄ NÄHDÄÄN TOVERI!

Raumam Boja

8 vastausta artikkeliin ”Satakunnan heimotaisto

 1. Ihmetystä ilmassa miten voi näin pienessä kaupungissa nousta suorastaan ilmiöksi tälläinen porukka? miten o mahollista et suhteet on jopa joukkueen johtoon hierottu paremmiksi mitä ns. fanikerhon toimesta ollaan koitettu vuosia? anteeksi vaan mutta moni epäilee tätä pelkäksi tempuksi pitkin suomea ja uskoo että kannattus perustuu nimenomaan ei rakkauteen vaan rahaan. tavalla taikka toisella.

  • Mortonki,

   Rahalla ei ole mitään vaikutusta, siihen että Raumam Boja ovat tällä hetkellä yksi kiinnostavimmista instituutiosta Raumalla.

   Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä ”riippumattomuudesta” pidetään kiinni ”Päätty ast”. Tämä koskee ensijaisesti yhteistyökumppaneita. Eli rahaa tai rahaan verrattavia etuuksia ei oteta vastaan.

   Vaikuttavinta tekijä Raumam boikatte suosioon on ollut ainutlaatuinen ja mahtava meininki Äijansuon jäähallin katsomossa.

   Kaikiin Rauman Lukoon liityyviin asioihin suhtaudutaan Raumalla intohimoisesti. Tämä osaltaan on vaikuttanut, siihen että Raumam Boikatte tekeminen kiinnostaa ihmisiä.

   Lisäksi Raumam Boja tekevät aktiivisesti arvokasta työtä, jotta Äijänsuon kannatuskulttuuri kehittyisi. Boja maalavat tifoja, valmistavat flyreita, järjestävät tapahtumia, kirjoittavat paikallislehtiin, pitävät yllä suhteita sidossryhmiin sekä tekevät tehokasta verkoviestintää sisältäen mm. Facebook, Twitter ja Raumaboja.fi sivujen päivittämistä.

   Esimerkiksi monet yritykset voisivat ottaa oppia Boikatte viestnnästä, niin tehokas se on. Tämä on varmasti yksi suuri syy miksi Raumam Bojist on niin nopeasti tullut ilmiö Raumalla.

   • Juuri näin kuten Jussi sanoi. RB on itsenäinen myös taloudellisesti.

    Hyväntuulisuus ja hyvä meininki pääsyitä loistavaan vastaanottoon sekä unohtamatta ajoitusta – tällaista ihmiset ovat Raumalla kaivanneet.

    Toiminnassa on toki myös kuluja, jotka olemme nyt pystyneet vielä kattamaan omasta pussista. Tulevaisuudessa voi toki olla mahdollista, että tarvitsemme tukijoita. Kunhan se ei tapahdu riippumattomuuden kustannuksella.

    Raha ei siis ole Raumam Boikia motivoiva asia, vaan rakkaus jääkiekkoon, Rauman Lukkoon ja haluun kehittää katsomotoimintaa. Mikä tärkeintä – pitää helvetin hauskaa matseissa.

 2. Moro Boja!

  Olen porilainen ja ässäfani. Tulin tänne vain ja ainoastaan kertomaan, että teette hienoa duunia katsomossa, ja arvostan sitä! Se on hienoa, että kannustatte juuri sinne päätyyn asti, joukkue näkee että fanit ei luovuta! Olin raumalla taas mukana ja meidänkin kannustus oli tällä kertaa niin hyvää ja peli vei tällä kertaa mielenkiinnon, että en kerinnyt teidän touhuanne katsella, mutta viimeksi kun Lukko murskasi Ässät, ja olin menossa baariin hyvissä ajoin erätauko-oluelle, jäin oikein hetkeksi siihen teidän katsomon eteen fiilistelemään että kylläpä nuo kannattavat hienosti 🙂 Ja lauantaina, pelin jälkeen kun kiitimme Ässiä voitosta, joku raumalainen päätti parhaaksi tehdä yllätyshyökkäyksen ja löi yhtä kaveria meidän katsomossa nyrkillä päähän yks kaks yllätten, mutta luotan siihen että kyseinen idiootti ei ollut Raumam Bojissa 🙂

  Ei muuta kun jatkakaa samaan malliin, keväällä katsomme sitten kumpi on korkeemmalla!

 3. te raumam bojat luulette olevanne jotain tosifaneja mut toi teidän touhu on helvetin teennäistä. ei mulla muuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *