Boja 360° – kiertue jatkuu!

24.1.2012

Ottelutapahtuma on elämys.

Raumam Boja jatkaa positiivisen kannattajakulttuurin levittämistä ympäri Äijänsuon Areenaa. Toistaiseksi olemme olleet ryhmänä paikalla vain seisomakatsomon eri osissa. Perjantaina kokeilemme jälleen jotain uutta: sijoitumme ensi kertaa organisoidusti istumakatsomoon.

Ensisijaisena tarkoituksena meillä on yritys rohkaista Äijänsuon eri katsomoissa istuvia faneja jälleen mukaan rohkeaan kannattamiseen. Viimeisten vuosien aikana ihmiset eri puolilla areenaa ovat hieman passivoituneet aktiivisen kannattamisen suhteen. Olemme aikeissa muuttaa tuon kehityksen suuntaa.

Joukkueen rohkea ja periksi antamaton tukeminen on tullut jäädäkseen Raumalle.

Muitakin hyötyjä

Raumam Boikien ”Tour de Äijänsuolla” on myös muita hyötyjä. Viimeisen puolen vuoden aikana valikoimaamme on tullut huomattava määrä uusia chänttejä ja lauluja. Me osaamme ne jo (ainakin välttävästi), mutta olisi erittäin hauskaa, jos osa niistä tarttuisi myös istumakatsomoihin. Tähän mennessä ainakin osa D-katsomosta on ollut mukana chänteissä. Kannustaessamme toisella puolella areenaa meillä on mahdollisuus tehdä kannatuslauluja yleisellä tasolla tunnetummaksi.

Haluamme myös näyttää, että Lukon kuuluva ja ennen kaikkea näkyvä kannattaminen voi nostaa ottelutapahtuman merkityksen uudelle tasolle. Myös vaikutus nuoriin ja lapsiin on tärkeä. Kymmenen vuoden päästä Äijänsuolla voi olla 500 aktiivista ja organisoitunutta fania.

Perjantaina Raumam Boja tekee ristiretken istumakatsomoon. Silloin B5 on katsomomme. Nähdään hallilla!

Ylpeät sinikeltaiset,

Raumam Boja

7 vastausta artikkeliin ”Boja 360° – kiertue jatkuu!

  1. Oli kyllä ero kuin yöllä ja päivällä RB:n ollessa istumakatsomossa, ainakin keula katsomossa. Hallin rakenne ilmeisesti vaikuttaa sen verran paljon että laulut ja chantit kuului aivan uudella tavalla. Meno on toki ollut loistavaa seisomakatsomossakin mutta tuntuu että osa äänestä katoaa jonnekkin hallirakenteiden uumeniin siellä ollessanne.

    Keep up the good work -b

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *