Tommi Kovasen jäähyväispeli – hotellimatka Mikkeliin 1.8.2014!

24.4.2014

TGFL

 

Lukossa pelanneen Tommi Kovasen uran jäähyväispeli pelataan perjantaina 1.8.2014 Mikkelin jäähallissa. Tommin toiveesta paikalla ovat Rauman Lukko sekä Tommin vanhoista pelikavereista koostuva joukkue Tommim Boja. Paikalla ovat myös me, Rauman Lukon kannattajat. 

Tommin joukkueen nimestä voi päätellä kuinka paljon Tommi arvosti aikaansa Raumalla. Kovanen antoi ison panoksen seuralle. Nyt meidän on aika antaa jotain takaisin. Lähde mukaan kunnioittamaan hienon pelaajan uraa sekä antamaan tuki omalle seurallamme. Pelin lisäksi tarjolla on leppoisaa yhdessäoloa ja hauskanpitoa täysin ainutlaatuisella reissulla.

Tapahtumassa on paljon muutakin ohjelmaa ja tunnettuja nimiä, joista näet lisää täältä : http://mikkelinjaahalli.fi/1-8-tgfl-the-game-for-life/ Tapahtuman Facebook-sivuille päivittyvät ajankohtaiset tiedot : https://www.facebook.com/events/242599269256610/?fref=ts

Tapahtuman tuotot menevät joustokaukalon hankintaan Mikkelin jäähalliin.

Pitsiturnaus pelataan viikkoa myöhemmin perjantaina 8.8, joten lomapäivät vetämään myös  1.8 perjantaille! Matkaan sisältyvät kuljetukset Mikkeliin ja takaisin, hotellimajoitus ja lippu otteluun. Hinta on todella edullinen. 200 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Mahdollisuus myös pelkkään hotellimajoitukseen ja lippuun jos tulet muualta Suomesta. Kysy lisää raumamboja@gmail.com. Ilmoittautuminen päättyy näillä näkymin toukokuun lopussa, jolloin hotellit tarvitsevat tietoa varattavien huoneiden lukumääristä.

Pyydämme : jos lähdet niin ilmoittaudu nopeasti! Sitä paremmin saamme reissun järjestettyä.

INFO :

– Reissu (sis. matkat, majoituksen keskustan hotellissa ja lipun otteluun ) maksaa 63 euroa. Mahdollisuus myös pelkkään majoitukseen + pelilippuun.

– Lähtö perjantaina 1.8 klo 9.30 Savilanpuistosta. Takaisin lauantaina 2.8 illalla.

– Yöpyminen keskustan hotelleissa. Huoneet ovat kahden hengen huoneita, joissa mahdollisuus lisävuoteeseen. Laita ilmoittautumisen yhteydessä jos sinulla on toive huonekaverista.

– Matka on K-18. Alaikäiset voivat tulla huoltajiensa kanssa.

– Sitovat ilmoittautumiset toukokuun loppuun mennessä osoitteeseen raumamboja@gmail.com.

– Maksut RB:n tilille FI36 5630 0020 3138 77 (viitteeksi/viestiksi maksavien nimet).

– Jos kaikki on kunnossa niin emme kuittaa ilmoittautumisia. Tarkempaa tietoa hotelleista yms myöhemmin.

Mennään Mennään Mennään!

11 vastausta artikkeliin ”Tommi Kovasen jäähyväispeli – hotellimatka Mikkeliin 1.8.2014!

  1. Moikka! Tarvitsisin kaks lippua peliin ja hotellihuoneen. Vieläkö teidän kautta tämmönen olis mahdollista?Matkat hoidetaan itse. Mitäs tämmönen paketti kustantaa? terv. maija

  2. Moi vieläkö teidän kautta sais lippuja 4kpl mikkeliin niin ettei oteta hotellia. Ollaan nimmittäin jo valmiiks siellä… Jos saa mistä vois ne noutaa???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *