Tää on meidän yhteisö

15.4.2014

 

pronssiloppuKausi on saatu päätökseen. Kannattajatoiminnan näkökulmasta kausi alkoi paattimatkalla poriin ja päättyi näihin kuviin. Iso kiitos kaikille mukanaolleille. Koimme ikimuistoisia vierasreissuja ja liikutimme enemmän kannattajia ympäri Suomen kuin koskaan.

Kotokulmassa oli paljon uusia kasvoja mukana aktiivisessa toiminnassa ja katsomo antoi hienon tuen joukkueelle kauden aikana.

Lyömme toukokuussa kauden pakettiin ja kesällä mietitään ensi kauden katsomon sijaintia.

Raumam Boja tekee myös matkan Tommi Kovasen jäähyväisotteluun Rauman Lukkoa vastaan 1.8.2014 (Pitsiturnaus 8.8.2014). Matkaan sisältyy kuljetukset Mikkeliin ja takaisin, matsilippu sekä hotellimajoitus. Reissu tulee olemaan erittäin edullinen ja 200 ensimmäistä mahtuu mukaan. Olette kaikki tervetulleita. Ilmoittautumisinfo tulee myöhemmin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

Yhdessä ylpeänä,

RB

Kuva : Ari Lehtimäki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *