Rauman kaupunki palkitsi itsenäisyyspäivän juhlissa Raumam Bojat

7.12.2012

Raumam Boja – yhteisö vastaanotti Rauman kaupungin itsenäisyyspäivänjuhlissa Liikunnan edistämis- ja kehittämispalkinnon.

Perustelut palkinnon saamiseen kuuluivat seuraavasti :

”Raumam Boja on Rauman Lukon epävirallinen kannattajajoukko, joka on tuonut uudenlaista kannatuskulttuuri- ja näkökulmaa Raumalle. Raumam Bojkien arvomaailma on esimerkillinen ja tämän mukaisesti he myös itse toimivat. He haluavat toimia esimerkkinä nuorille sukupolville ja hyväntuulisena, suoraselkäisenä kannattajaryhmänä levittävät positiivista ilmettä ja hyvää mieltä katsomossa niin Raumalla kuin muilla liigapaikkakunnilla.

Sen lisäksi, että ryhmä tukee Lukkoa, se haluaa myös viedä raumalaista kulttuuria eteenpäin edustamalla kaupungin värejä, raumalaisia lauluja ja rauman giält, josta myös nimi ”Raumam Boja” on syntynyt. Perinteet ovat heille tärkeitä. Raumam Boja on synnyttänyt Raumalle positiivisen ilmiön vailla vertaa.”

Raumam Boja kiittää suuresta kunniasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *