Ei määränpää vaan matka sinne

24.9.2012

Jälleen tiistaina tuhannet raumalaiset kapuavat ylös hallinmäkeä ollakseen osa perinteisen seuran historiaa. Heitä ei voi syyttää hännystelijöiksi sillä edellisestä ja ainoasta mestaruudesta tulee kohta kuluneeksi 50 vuotta.

Raumalaista kiekkoyleisöä voi syyttää vain jääräpäisyydestä ja uskollisuudesta omaa seuraa kohtaan. Mistään muualta Suomesta ei löydä yhtä uskollisia kannattajia kuin täältä. Vaikka huonoina hetkinä raumalaiset voivat osoittaa pettymyksensä joukkueelle tai kirota ääneen, se ei kerro heidän aikeistaan hylätä seura. Se viestii vain siitä raastavasta tuskasta, jonka tappio synnyttää. Oma seura on kuitenkin oma seura tappioidenkin hetkellä.

Vielä koittaa meidänkin aika, jolloin tappiot ja tuska saavat merkityksen. Raumalaisen kiekkoyhteisön tie on pitkä ja kivinen, mutta onneksi sitä ei tarvitse sentään yksin kulkea.

Tärkeintä ei ole määränpää vaan matka sinne. Kuljetaan se yhdessä.

Raumam Boja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *