Kaakon tupla 13-15.10.2017

30.8.2017

reissumainos_Kaakon_tupla-1024x768

Legendaarinen hotellireissu tulee jälleen! Osalla on arvet sielussa vielä edellisen hotellireissun jäljiltä… Tällä kertaa kuitenkin nostetaan panoksia ja lähdetään tuplareissuun susirajalle! Matkaan lähdetään jo perjantaiaamulla koska perjantaina kohdataan Mikkelissä Jukurit. Yö vietetään Mikkelissä ja lauantaina siirrytään Lappeenrantaan, jossa vastassa on SaiPa. Yö vietetään Lappeenrannassa kuusi reissupistettä taskussa. Sunnuntaina kotiin. Tleest fölihi!

Matkaan lähdetään perjantaina 13.10. Mr. Jonesin edestä (Valtakatu 5) klo 8:00 bussilla kohti Turun rautatieasemaa. Ole ajoissa paikalla. Ei taukoja ennen Turkua. Juna lähtee klo 9.30 ja perillä Mikkelissä ollaan 13:58. Siitä marssimme hotellille ottamaan huoneet. Hotellilta marssimme hyvissä ajoin läpi kaupungin jäähallille. Pelin jälkeen suuntaamme porukalla takaisin hotellille ja illanviettoon.

Lauantaina 14.10. siirrymme junalla Lappeenrantaan, jossa taas heitämme kamat hotellille. Illalla peliin ja pelin jälkeen yöhön. Sunnuntaina suuntaamme kotimatkalle ja perillä Raumalla ollaan noin 17:00.

Hotellilla on aamupala, mutta muuten ruokailut reissulla on omalla kustannuksella.

 • Koko reissun hinta (Bussi- ja junamatkat, hotellimajoitus ja ottelulippu)
  • Kolmen hengen huoneessa tasaraha 199 €/hlö
 • Ilmoittautuminen RB:n sähköpostiin raumamboja@gmail.com 21.9. mennessä.
  – Otsikoksi ”Kaakon tupla”.
  – Ilmoittautumiseen kaikkien huoneessa majoittujien nimet.
  – Kaikkien puhelinnumerot.
  – Lisätietoja reissustasi esim. tuletko kyytiin suoraan Turusta.
 • Ilmoittautumisen jälkeen maksu Boikien tilille: FI36 5630 0020 3138 77 (viestiksi maksavien nimet ja ”Kaakko”).
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä TO 21.9.
 • Maksut oltava RB:n tilillä viimeistään 27.9.

Emme kuittaa ilmoittautumisia, kaikki ok mikäli mitään ei kuulu.

Mahdolliset kysymykset raumamboja@gmail.com tai RB:n fanpagelle facebookiin!

Raumam Boikien matkoilla ikäraja on 18v

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *