Teemu Nurmea kunnioitettiin kannattajayhdistyksen toimesta

30.3.2016

Nurmi1Voimahyökkääjä on termi mikä yhdistetään useasti Teemu ”Numo” Nurmeen. Termi itsessään jo herättää kunnioitusta niin kiekkopiireissä ja niiden ulkopuolella. Se ei ole kiekkoilijan helpoin tie ja tätä mustelmien täytteistä tietä eivät kaikki pysty kulkemaan.

Voimahyökkääjäksi profiloitunut Nurmi on näyttänyt esimerkkiä kuinka asenteella ja sisulla on merkitystä kun kaukalossa otetaan miehestä mittaa. Kannattajat ovat voineet vain ihailla kuinka ennakkoluulottomasti ja itseään säästämättä Nurmi ajanut vastustajan maalille. Samaan ehkä pystyy monikin hyökkääjä, mutta vain harva hyökkääjä nousee mailaviidakon keskeltä aina hymyssä suin. Pisteitä on syntynyt aina kovan työn tuloksena ja joukkueessa kova työ on palkittu isolla vastuulla ja roolilla.

Olemme nyt todistaneet seitsemän kautta ja satoja pelejä kuinka numero 20 on vuodattanut verta, hikeä ja kyyneleitä kentälle rakkaan lehväslukon puolesta. Jo ensiesiintyminen Lukon paidassa jätti jokaiseen Lukon kannattajaan lähtemättömän vaikutuksen, kun hän ensimmäisessä runkosarjan ottelussaan teki hattutempun Porin Ässien verkkoon.

Tärkeimpänä syynä yhteisömme tunnuksen antamiseksi on kuitenkin se, että Teemu Nurmi on ollut malliesimerkki siitä miten pelataan seuralle ja joukkueelle. Nyt tulevat kiekkosukupolvet tietävät kuinka sinikeltaista paitaa kannetaan ja kuinka kiekkoyleisön arvostus ansaitaan.

Arvostuksen eleenä haluamme luovuttaa sinulle yhteisömme tunnuksen ja haikein mielin toivotamme sinulle onnea tulevaan. Lukon kannattajat tulevat aina muistamaan sinut.

Kiittäen ja kunnioittaen,

Raumam Boja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *