Raumam Boja – huivin voi taas ansaita

10.3.2016

huiviHyvät raumalaiset kannattajat,

Kun kannattajaryhmä Raumam Boja aloitti viisi vuotta sitten, niin meillä oli isot suunnitelmat, valtava määrä energiaa ja osaamista toteuttaa ne. Tämän lisäksi meillä oli selkeä visio minkälaista haluamme toimintamme olevan.

Kannattajatoiminta on myös vapaaehtoistoimintaa. Yksikään tifo ei valmistu ilman innokkaita käsiä tai huolellista suunnittelua. Katsomotoiminta tarvitsee suunnittelua, ohjaamista ja johtamista. Bussit eivät järjesty itsestään vierasreissuille eivätkä pre- tai aftergamet onnistu ilman Teitä, hyvät kannattajat.

Meidän toimintamme ytimessä ovat kannattajat. Jokaisella on oma roolinsa, on se sitten tulla katsomoon mukaan toimintaan tai aktiivina suunnitella ja toteuttaa toimintaa. Lähtiessämme rakentamaan kannattajatoimintaa meillä oli johtoajatuksena, että kannattajaryhmään kuuluminen olisi ylpeyden asia. Siihen haluttaisiin kuulua ja myös kantaa ylpeänä sen tunnuksia.

Yhteisömme tunnuksia on erilaisia, näistä ehkä tunnetuin Raumam Boja – kannattajahuivi. Huiveja on vuosien saatossa ansainnut yli kaksisataa kannattajaa. Osa on jäänyt pois toiminnasta, osa on muuttanut pois kaupungista ja osallistuu toimintaan mahdollisuuksien mukaan. Sitten on niitä jotka ovat olleet mukana tiiviisti alusta lähtien sekä iso määrä uusia kasvoja katsomossa.

Muutimme strategiaa pari vuotta sitten ja päätimme, että emme enää luovuta yhteisön tunnuksia. Otimme käyttöön ”Kotona Äijänsuolla” – huivin, jonka tarkoituksena oli yhtenäistää seisomakatsomoa. Tässä onnistuttiin hyvin. Tänä päivänä kuka tahansa voi tulla seisomakatsomoon ja osallistua, tai jättää osallistumatta, aktiiviseen katsomotoimintaan. Olemme kaikki yhtä.

Meidän toimintaamme pyörittävät kuitenkin aktiivit. Ilman heitä ei ole meitä. Haemme nyt toimintaamme mukaan uusia aktiiveja. Samalla otamme uudelleen käyttöön yhteisön tunnukset. Nyt juuri sinulla on mahdollisuus ansaita yhteisön tunnus, Raumam Boja – kannattajahuivi.

Jos haluat tulla mukaan kehittämään kannattajatoimintaa niin katsomossa tai eri jaostoissamme, niin ilmianna itsesi tai kaverisi. Haemme aktiivisia, sitoutuvia kannattajia, jotka ovat valmiita antamaan itsestään kaikkensa katsomossa ja käyttämään vapaa-aikaansa kannattajatoiminnan hyväksi.

Huivin saaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä, koska aktiivi liitetään myös Raumam Boja – yhdistykseen. Alaikäisille voidaan myöntää vain poikkeustapauksissa.

Kevät tulee ja pudotuspelit alkavat. Äijänsuolla tulee olemaan pudotuspelien kovinta menoa. Sinä voit olla yksi meistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *