Vahvemman seuraidentiteetin puolesta

25.2.2014

ELO_2490Seuran toimitusjohtajan viime aikojen todella heikot ratkaisut ovat päällimmäisenä mielessä, kun kevään tosipelit koittavat. Joukkueen menestyksellä ei ole mitään merkitystä, jos seurayhteisö kaukalon ympärillä ei ole sellainen yhteisö jolle haluaa oman tukensa antaa. Meillä on tunne, että seurajohto on pettänyt meidät, eikä tätä fiilistä pääse pakoon. Jokainen voi kysyä itseltään, kohtaako seuran arvot ja seuran ulospäin heijastama identiteetti oman arvomaailman, jos seuran toimitusjohtaja kohtelee seuran tärkeitä(?) sidosryhmiä ala-arvoiseen tyyliin.

Raumam Boja ei ole yhteisönä toistaiseksi läsnä tai aktiivinen seuran järjestämissä matseissa. Joukkue ja valmennusjohto ovat tietoisia tästä ja vahvan käsityksemme mukaan myös ymmärtäväisiä asian suhteen. Elämme joukkueen mukana kuitenkin vahvasti ja toivomme sille pitkää ja kirkasta kevättä.

Vahvemman seuraidentiteetin puolesta,

Raumam Boja

11 vastausta artikkeliin ”Vahvemman seuraidentiteetin puolesta

 1. Ensiksi: olen ehdottomasti teidän puolella, pidän Rajalan toimintaa myös erittäin ala-arvoisena enkä valehtelua voi hyväksyä.
  Mutta pyytäisin teitä kuitenkin vielä miettimään omaa kantaanne. Nimittäin ajattelen että teidän vetäytyminen Lukon peleistä ei ole teidän eduksenne (eikä Lukon eduksi).
  Ymmärrän toki teidän pettymyksenne, minäkin olen pettynyt. Ajattelen vain että fiksumpi antaa periksi. Luulen että teillä on huomattavasti enemmän vaikutusvalta jos te palaatte pää pystyssä takaisin katsomoon ja veikkaan että sen lisäksi teidän arvostuksenne kasvaa kaikkien raumalaisten silmissä.

  Miettikää teillä on peleissä lähes 4000-päinen yleisö teidän viesteille. Isot lakanat (Fiksumpi antaa periksi, valheet eivät kauas kanna jne) ja uudet chantit kehiin, kyllä kohta koko Rauma tietää että Rajala on toiminut epäoikeudemukaisesti ja sieltä se anteeksipyyntö sitten lopuksi tulee. Luulen että rakentavalla, kannustavalla tavalla hallissa voitte/voimme saattaa paremmin sen muutoksen organisaatioissa aikaan, mitä useimmat meistä jo kauan odottavat. Mennän yhdessä osoittamaan mieltämme julkisesti. Näin tehdessänne uskon että teistä tulee oikein isoja poikia, jotka eivät anna yhden/muutaman ihmisen pilata Rauman lukon imagoaan..

  Joukkue ensisijaisesti edustaa Lukon arvoa, ja Lukkoa ovat myös kaikki sen fanit. Ei organisaation johto voi yksin edustaa sitä arvomaailmaa, tämä olisi periksi antamista meidän suunnalta. Ei Husseinkaan edustanut Irakin arvoja eikä Putinkaan yksin ole Venäjää,

  Siis olen vahvasti sitä mieltä että te olette niin paljon fiksumpia että kykenette tähän. Nyt ryhdikkäästi vain kannustamaan joukkuetta.

  Kiitos suuresti teidän tähänastisesta työstänne Lukon hyväksi

  Mamu- Lukkofani

 2. Boikotti on kova vastaus mutta hyväksyn sen täysin. Voin olla väärässä, korjatkaa tarvittaessa: Eikö lähes kaikki kausikortit ole A, B ja C katsomoihin? Eikö niiden istumajärjestystä voi muuttaa peilikuvaksi jos hyökkäyssuunta muuttuu. Päädyissä kaiketi sama asia? Aitioiden osalta saattaa olla vaikeampaa, joskaan en niistäkään tiedä.

  Eli en mistään tiedä mitään, mutta samaa mieltä 🙂

 3. Vaikken raumalaisista juurikaan perusta, niin te olette Suomen paras kannattajaryhmä ja sitä ei Lukolla todellakaan olisi varaa menettää. Kauan tuota johtajien perseilyä onkin katsottu raumalla sormien läpi.

  • En voi millään ymmärtää seurajohdon aivoitusta.
   Millään muulla liigajoukkueella ei olisi varaa luopua kuudennesta kenttäpelaajasta. Johto uusiksi.

   KOLJONEN Espoosta, Kulta-Lukko kaulassa

 4. Voidaanko me nyt tehdä perheen kesken viimein jotakin? Iskä on joka viikko käynyt katsomassa niitä hassuja setiä muoviset haarniskat päällä siellä kaukalossa. Aina siellä tapellaan, huudetaan ja siellä haisee hiki. En oo koskaan ymmärtänyt miksi ne tekee sitä. Eikö niillä oo jotain työtä ees?
  VilleV

 5. Hyvä pojat… Porissa on iso seisomakatsomo, riittää molempiin päätyihin asti… tulkaa sinne katsomaan kiekkoa.
  T: Suomenmestari 2013

 6. Ihan oikeaa toimintaa! Rajala pihalle ja nopeasti! Janukovitsista jo päästiin ja seuraavaksi Lukasenko ja Rajala!

 7. Kyl mnää olisi stää miält, et toi teirän sanomine olisis tarvinnu ol Rauman kiälel!

 8. Hyvä, että toimitusjohtajan puolelta ilmennyttä kusetetusta kohtaan Raumam Bojilt löytyy päättäväistä ryhtiä!

  Varmaan itsekin olette hieman harmissanne valitsemastanne boikottityylistä. Arvelen, että tänään fanipäädyssä on siitä johtuen aikaisempaa laimeampi meteli. Eiköhän se viesti kuitenkin ole viimeistään tämän Blues-pelin aikana/jälkeen jo mennyt perille, myös toimitusjohtajalle, eli mikä on aktiivisen kannattajaryhmän voima!? Teidän kotipelien katsominen, ja varsinkin kuuleminen, on yksi niitä hienoja kokemuksia, kun oma punainen joukkueemme on siellä taistelemassa pisteistä.

  Pitäkää pää ylhäällä!

 9. Tifo sanoi aina Lukon puolella kuolemaan saakka
  Yllätyksenä tuli kausikorttilaisillekin oman paikan menetys päädystä johon ilman infoa heille ei RB ilmoittanut
  Valmennuksessa 25 vuotta toimineena ja kaksi aluemestaruutta voittaneena on molemmilla kerroilla kateelliset ottaneet voittoisan joukkueen salaa kertomatta minulle mitään että jatkoa ei tule
  Istuinpaikkakin loppuaikana luvattiin palkaksi ilmaisesta toiminnasta mutta sitä ei tullut ja silloin yhteistyö loppui
  Tämä kaikki ei koske nykyistä johtoa
  Ostan kausikortin joka vuosi kaikesta huolimatta ja aina Lukon puolella koska pelaajat ei ole mitään väärää tehneet. Tarvitsevat kaiken tuen
  Hyväuskoinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *