Rauman Lukko ja kannattajat yhdessä kehittämään kannattaja- ja katsomokulttuuria

16.5.2013
Uusi kannattajahuivi

Uusi kannattajahuivi

Äijänsuolla on perinteisesti ollut hyvä tunnelma. Raumalainen kiekkoyhteisö suhtautuu intohimoisesti jääkiekkoon, mutta äänekäs ja iso seisomakatsomo on ollut tärkeä vaikuttaja tunnelman syntymisessä. Parhaiten seisomakatsomon tunnelma syntyy päätykatsomossa.

Rauman Lukko lähtee kehittämään raumalaista katsomokulttuuria yhdessä kannattajien kanssa kaudelle 2013 – 2014. Äijänsuolle rakennetaan ensi kaudeksi uusi seisomakatsomo. Nykyisistä länsipäädyssä olevista B2 ja B3 -katsomoista tulee noin 1000 henkilöä vetävä kannattajakatsomo. Nykyinen seisomakatsomo penkitetään ja kulmassa sijaitsevasta seisomakatsomosta tulee vieraskannattajien katsomo.

Uuden kannattajakatsomon yhteydessä julkistetaan myös kannattajien suunnittelema huivi, jonka toivotaan tuovan väriä katsomoon. Rauman Lukko lanseeraa samalla kampanjan kannattajakatsomon kausikorteista; kaikki ennen juhannusta ostetut kausikortit kannattajakatsomoon myydään tarjoushinnalla 200€ (norm. 300€) – tämän lisäksi Lukko tarjoaa samaan kampanjaan kannattajahuivin kaupan päälle. Uusi huivi tulee myös yleiseen myyntiin kauden alussa.

Hyvä tunnelma on onnistuneen ottelutapahtuman edellytys ja tällä muutoksella Rauman Lukko haluaa taata kannattajilleen mahdollisimman hyvät olosuhteet rakentaa kannattaja- ja katsomokulttuuria.

Muutostyöt tehdään kesällä 2013 yhdessä Raumam Boja – kannattajayhteisön kanssa.

Tulevaa kautta odotellen,

Rauman Lukko ja kannattajat

10 vastausta artikkeliin ”Rauman Lukko ja kannattajat yhdessä kehittämään kannattaja- ja katsomokulttuuria

  • Myönteistä kannattajakulttuuria ei ole pitsiturnauksessa 2014 kuultu ”kabinetti-Vaasa” – ei ollut Sportin pelaajien eikä kannattajien syytä, että nousu liigaan tapahtui pelaamisen sijasta sopimuksella – tuollaistta nousua protestoi myös Vaasan Red Army. Häpesin vanhana raumalaisena olla Lukon fanipaita päällä katsomossa kun tuota kettuilua huudettiin. Kannustakaa Lukkoa muita mollaamatta!

 1. Niin miks ei ois voinu tuota seisomokatsomoa saman tien suunnata tuohon B5 kohtaan mutta todella hieno juttu tämä seisoma katsomo ja uskon että te Raumam Bojakin saatte uusia kannattajia seisomakatsomon paremman sijainnin ansiosta sillä onhan Penalaty Pub lähes aina täynnä

 2. Onko huivin ulkoasu lyöty jo lukkoon? Mielestäni olisi tyylikkäämpää, mikäli KOTONA ja ÄIJÄNSUOLLA lukisi eri puolilla.

  • Huivin toinen puoli on blankko, ilman logoja ja tekstiä. Eli pelkät raidat. Tämä siksi, että ihmiset voivat halutessaan käyttää sitä casuaalisti vapaa-ajalla. Kaikki eivät halua logoja näkyviin.

   Tämän vuoksi teksti on kokonaan toisella puolella.

   • No siinä tapauksessa huivi olisi tyylikkäämpi, jos sininen ja keltainen väri olisi jaettu kahteen osaan, puolet ja puolet. Raidallinen huivi ei ole kaunis arkihuivi, vaikka kannatushuiviksi sopeutusikin. Hieno juttu joka tapauksessa, vaikka huivi ei omaan makuuni sovikaan.

    • Olisi ja olisi. Muistaakseni seuran värit ovat kuitenkin sinikeltaiset, eivätkä sininen tai keltainen. Mikä pointti olisi pitää huivia, jos siitä ei käy asia ilmi? Voit käydä ostamassa halpahallista sitten sinisen huivin, josko se sopisi makuusi.

     Mielestäni upea huivi, propsit huivin suunnittelijoille!

 3. Hieno homma. Samalla voisitte ehdottaa että se Penalty Pubin pääty maalattaisiin samalla sinisellä mitä on käytetty aitioiden seinissä! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *