”Miten voin ostaa Raumam Boja – huivin?”

17.1.2013

Raumam Boja – huivin kysyntä on säilynyt ennallaan. Uskoaksemme huivi on juuri sen vuoksi niin haluttu, koska lähes jokainen sitä kantavasta henkilöstä on aktiivinen kannattaja, joka tukee äänekkäästi joukkuetta. Huiveista kysytään tasaisin väliajoin, joten selvennämme asiaa.

Vaatteet on mun aatteet.

Vaatteet on mun aatteet.

Huivia ei ole tarkoitus myydä kaikille. Huivit eivät ole meille bisnes. Tarkoituksena on myydä sitä Lukon kannattajille, jotka osoittavat Raumam Boikien seurassa periksi antamatonta asennetta kannattamiseen. Huivin voi ostaa yksityishenkilö, ei yritys. Myymisen lisäksi voimme lahjoittaa huiveja myös vaatimattomana osoituksena arvokkaasta työstä raumalaisen kiekkokulttuurin tai vastaavasti RB:n hyväksi.

Koska huiveja on myyty jo yli kaksisataa kappaletta, on vaikea tunnistaa kaikkia niitä intohimoisia kannattajia, jotka seisovat joukossa. Jos olet kannustanut RB:n mukana jo pitkään eikä huivia ole sinulle vielä kaupattu, tulepa rohkeasti nykäisemään hihasta.

Pointtina ei kuitenkaan ole omistaa RB:n huivia, vaan juttu on ottelussa mukana eläminen ja omien tukeminen. Meidän tarkoituksena ei ole perustaa huivikauppaa vaan kehittää Raumalle Suomen intohimoisin kannattajakulttuuri muutaman vuoden sisällä. Silloin ei puhuta enää Raumam Bojista, vaan raumalaisesta kannattajakulttuurista.

Yhdessä ja ylpeänä,

Raumam Boja

7 vastausta artikkeliin ””Miten voin ostaa Raumam Boja – huivin?”

 1. MORON!!

  Harras toiveeni on, että kun 1,5 vuoden kuluttua saan 50 vuotta mittariin, saisin 17.10.2016 pujottaa kaulaani Rauman Boja kaulahuivin. Vaahtosammuttimen mittaisesta olen käynyt hallilla katsomassa Lukon pelejä ja täytyy sanoa, että Te Bojat olette todellakin oikealla asialla. On hienoa kuulla teistä, vain ja pelkkää positiivista palautetta.

  T: Hannu Suominen
  040-842 1843

 2. ikuisena raumalaisena ja lukkofanina oon taistellut täällä helsingissä tuulimyllyjä vastaan kohta 20 v. sekä halleissa että kuppiloissa, nyt haluun tollasen huivin, jolla saan vielä enemmän näkyvyyttä. kiitos jo etukäteen…

 3. Etäfania olisi kova toivo saada oma RB huivi. Äijänsuolla käyn ahkerasti kannattamassa vuosia jo intohimoisesti. Jäsenenä Matti Airola voisi suositella huivin myöntämistä vävymiehellen. Olen Porin ja Tampereen peleissä kannustanut joukoissanne

  Maksan kyllä kulut ja postituksen RB: tilille

  Ystävällisin terveisin Rami Lindström
  050-3516291

 4. tossa on ehdoks jonka voitte ”huivittaa” tyttö on käynyt alvarrinsa peleissä ja aina huutaa teidän joukoissa äänensä käheäksi !

  edit. henkilötiedot poistettu.

 5. Hyväksyn linjauksen, vaikka olen huutanut liikaakin rinnallanne kotonani Hakaniemessä. Olen varma, että moni haluaisi tukkia suuni huivilla. Tiedoksi sille USKO-tatska jäbälle, että tarjoan tuopin kun tavataan.

 6. Juuri näin! Hyvä periaate, laatu ja aate korvaa määrän! Seuraan täältä Joensuusta käsin suurella ihailulla entisen seurani toimintaa. Teette hienoa työtä juuri niin kuin pitääkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *