Tue paikallista seuraa taloudellisesti!

23.4.2012

S-asiakasomistajat (se vihreä kortti) voivat tukea taloudellisesti paikallista seuraa ilmoittautumalla kannustajaksi. Kannustajana voit olla mukana tukemassa osuuskauppasi alueella toimivaa seuraa tai järjestöä. Kannustaminen ei pienennä sinulle maksettavaa Bonusta, vaan saat sen itsellesi kuten aiemminkin. Osuuskauppa maksaa valitsemallesi kohteelle tukea vuoden aikana maksetun Bonuksen suhteessa. Se on siis Osuuskaupan maksama lisätuki.

Kannustajaksi liittyminen on Osuuskauppa-alue kohtainen. Jos olet Keulan jäsen, voit tukea raumalaisia seuroja. Jos oletkin jonkun muun alueen osuuskaupan jäsen, voit tukea vain kyseisen alueen seuroja.

Mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta voit ilmoittautua kannustajaksi?

  1. Paina seuraavaa linkkiä: https://www.s-kanava.fi/web/keula/oma-s-kanava/asiakasomistaja/kannustajaksi-ilmoittautuminen
  2. Jos sinulla on jo s-kanavalle käyttäjätunnukset, kirjaudu niillä sisään. Jos tunnuksia ei vielä ole, ne voi luoda S-pankin tunnuksilla. (S-kanavan tunnukset eivät ole siis sama asia kuin S-pankin tunnukset.)
  3. Kun olet luonut tunnukset, mene kohdan yksi osoitteeseen. Voit myös kirjautumisen jälkeen painaa vasemmalla valikossa näkyvää ”Kannustajaksi ilmoittautuminen” -kohtaa.
  4. Valitse tuettavien seurojen valikosta esim. Pallo-Iirot tai SalBa ja paina ”päivitä tiedot”-nappulaa.
  5. Homma on sillä selvä!

Me emme kehota ketään keskittämään ostoksiaan minnekään. Jos kuitenkin olet jo valmiiksi Keulan asiakasomistaja ja teet osan ostoksistasi siellä, sinulla on hyvä mahdollisuus arkisten ostosten teon yhteydessä tukea samalla paikallista urheiluseuraa. Hyviä kohteita ovat esim. pienen budjetin seurat kuten Pallo-Iirot sekä SalBa.

Tue paikallista!
Raumam Boja

2 vastausta artikkeliin ”Tue paikallista seuraa taloudellisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *